fredag 8. juli 2016

Bitt av hund

Blant de som trenger behandling for bittskader fra hun er de fleste barn. Hver eneste dag året rundt blir mange nordmenn bitt av dyr - som oftest av en hund eller katt. Vanligvis er dyrebitt uskyldig og ufarlig.

Et bitt av en hund eller katt skal tas alvorlig, da det er fare for infeksjon. Små barn er særlig utsatt for bitt fra hund og katt, og bør derfor aldri leke med dyr uten at . Det er derfor viktig å sjekke med hundeeieren om . Ha armen i fatle i tre-fire dager dersom du er blitt bitt på armen.

Lørdag ettermiddag ble den lille Pomeranian-hunden brutalt bitt i hjel av en aggressiv hund på uteserveringen til en restaurant i Oslo. Hundeeier: – Dette er en tragisk opplevelse for alle involverte. Vi jobber for å spre oppdatert fagkunnskap om hunder, hunderaser og hundetrening og stimulere til et aktivt hundehold.


Bittskader forårsaket av mennesker, katter eller hunder representerer en betydelig risiko for infeksjon, og ethvert bitt bør vurderes med henblikk . Hundeslagsmål er vanlig og fører ofte til mer eller mindre alvorlige bittsår. Har hunden vært i slagsmål, bør du kontrollere den nøye. Politiet melder om en baby som er bitt av en hund i Sandnes. De fleste bittsår skyldes bitt av enten hun katt eller menneske.


Ved alle bittsår er det stor fare for å få sårinfeksjon.

Personen går bort til hunden, og blir bitt. Ei sju år gammel jente ble fredag ettermiddag kjørt til sykehus etter å ha blitt bitt i ansiktet av en hund utenfor en butikk på Lund. Ei ung jente skal ha blitt bitt av en hund på Gulskogen stasjon i Drammen. Ifølge politiet stakk eier og hunden av etterpå.


Kalven bar spor av å ha blitt utsatt for angrep fra en hund. Mange hunder blir nedstemte, får dårlig matlyst og en del får feber. Ved bitt i ansiktet kan nerveskader og skader på øynene oppstå. Hunden begynte å bjeffe voldsomt og hoppet etter meg, og før jeg greide å styre unna fikk den så vidt bitt rundt ankelen min.


En sju år gammel jente ble kjørt til sykehus etter å ha blitt bitt i ansiktet av en hund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg