tirsdag 19. juli 2016

Riktig blodtrykk

Blodtrykk er et stort og omdiskutert tema. Grensene for normalt blodtrykk er gjenstand for kontinuerlige diskusjoner. Høyt blodtrykk regnes ikke som en sykdom i seg selv, men det er en belastende faktor for hjertet og medfører økt risiko for utvikling av hjerneslag og hjerteinfarkt.

Hva er normalt blodtrykk og når er det for høyt? Har du spørsmål om riktig legemiddelbruk, eller hvordan du tar godt vare på helsen? Høyt blodtrykk vil over tid øke risikoen for hjerneslag og hjerteinfarkt. Blodtrykket er trykket som strømmen av blod utgjør i arteriene i kroppen, og forandrer seg i takt med hvilke krav hjertet har når det gjelder .

SVAR: HeiBlodtrykket ditt var nok helt flott da. Normalt blodtrykk for et barn er avhengig av hans eller hennes alder, kjønn og høyde. Foreldre bør spørre sine barns barnelege for å finne ut hva som er sunt for . Fagstoff: Vi måler blodtrykket for å finne ut om det er normalt eller ikke.


Utstyr manuelt blodtrykksapparat med mansjett i riktig størrelse . Disse grensene for høyt blodtrykk gjelder for alle voksne uansett alder og kjønn. Grensene for høyt blodtrykk er annerledes, hvis blodtrykket måles utenom . En av de viktigste tingene du kan gjøre for helsen din, er å ta riktig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg