tirsdag 5. juli 2016

Femte barnesykdom gravid

Den femte barnesykdom er en forholdsvis uskyldig barnesykdom, men om en gravid blir smittet, kan det forårsake alvorlige komplikasjoner og i verste fall . En infeksjon kan føre til alvorlige helseproblemer for fosteret. Gravide kvinner som har barn eller er i nærheten av personer som har den femte barnesykdom bør .

Erythema infectiosum (femte barnesykdom) - veileder for. Hvis en gravid kvinne blir infisert, er sjansen for at viruset overføres til barnet ca. Den femte barnesykdom er ufarlig, så lenge du ikke er gravid. Den femte barnesykdom smitter normalt barn, men også voksne. Symptomer er feber og rødt utslett i kinnene, hos voksne også leddsmerter.


Hvis man vet at den femte barnesykdom går i en barnehage eller en skole, bør gravide holde seg unna, forklarer avdelingsdirektør Karin . Dersom en gravid kvinne kommer i kontakt med parvovirus Bpå . Den fjerde barnesykdom - farlig for fosteret? BufretLignendeDen femte barnesykdom er en virussykdom som hovedsakelig rammer barn i. Gravide som ikke har hatt den femte barnesykdom; Personer med nedsatt . Den femte barnesykdom er en virussykdom som hovedsakelig rammer barn mellom. DEN FEMTE BARNESYKDOMild barnesykdom, med karakteristisk utslett. I om lag av tilfellene hvor en gravid kvinne blir smittet med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg