onsdag 6. juli 2016

Blemmer på tunga barn

Barn som er svært plaget av kløe kan ha hjelp av kløestillende middel for. Rammer oftest barn fra spedbarnsalder og opp til tiårsalder. Går ofte epedemier av dette i barnhagen på denne tiden av året da d er sinnsykt .

A363BufretLignendeAfter gir små hvite blemmer eller sår i munnen, ofte lokalisert på tungen eller på. BufretLignendeDe fleste barn får det i mild grad mens noen få må innlegges på sykehus p. Flere virus kan forårsake blemmer i munnen, men Herpes simplex virus (HSV) . Finns det noe man kan bruke som lokalt smertestillende på tunga til et barn på år som har fått masse blemmer og mye smerter.

Simplex, og jeg ble forsøkt beroliget med at dette var særdeles vanlig blandt barn idag. Tok legen prøve av blemmene på tungen for å verifisere herpes? Etterhvert blir både gommene, tungen og innsiden av kinnene full av slike blemmer.


Barna blir oftest ganske kraftig påvirket av denne . Plutselig har barnet prikker, feber eller magebesvær. Barnet får små blemmer inne i munnen, på leppene eller på tungen. Hun gikk og pekte på tunga og sa det var vondt, uten at vi kunne se noe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg