torsdag 21. juli 2016

Blemmer i ganen

Sår og blemmer i munnen er normalt forbigående og skyldes vanligvis after (munnskold) eller trøske (soppinfeksjon). After går normalt over av seg selv, mens . Nycodent Aloclair Gel mlBlemmer i munnen - Lommelegen.

After er tilbakevendende runde eller ovale, overflatiske, myke, gulhvite blemmer eller sår i munnhulen. De kan være lokalisert på tungen, i ganen, i munngulvet, . Virusinfeksjoner som gir blemmer og sår i munnen og dette er en vanlig tilstand. Flere virus kan forårsake blemmer i munnen, men Herpes simplex virus (HSV) .

BLEMME I MUNNEN: Mange opplever å få gulhvite blemmer i munnen i løpet av livet. Fortsatt strides de lærde om hvordan de oppstår. Slimhinnen i munnen er svært årerik, med mange blodkar. Derfor kan ulike sykdommer ofte komme til syne der.


Så en helg var jeg enda dårligere, fikk så vidt til å spise. After er i følge pasienthåndboka tilbakevendende runde til ovale, overflatiske, myke, gulhvite blemmer eller sår på tungen, i ganen, i munngulvet, på innsiden av . Ganen er rø brutt, det er munnsår, blemmer eller sår på eller hovne. Hva symptomene er, har en ting alle til felles med en betent gane det så .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg