fredag 8. juli 2016

Baby 40 i feber

I de fleste tilfeller er feber hos barn et tegn på infeksjon. C er for eksempel vanlig ved forkjølelse, og barn kan også få feber uten å . Hvorfor får vi feber, og hva skal du gjøre om barnet ditt har feber? Feber er et vanlig symptom hos barn, og mange barn kan få høy feber selv ved.


Dersom feberen blir svært høy (temperaturer over °C) . Det jeg lurer på er: er det farlig for en mnd gammel baby å ha nesten i feber? Siden vi må vente timer mellom hver paracet, stiger .

Feber hos barn - når bør man kontakte lege? Andre anbefaler å ringe lege hvis temperaturen blir over grader. Har du en baby som kjennes feberhet ut, bør du likevel være. Feber på grunn av infeksjon blir sjelden høyere enn 45-grader.


Høy feber kan i seg selv føre til sløvhet og søvnighet. Barn med ufarlige febersykdommer har ofte feber mellom 3og 4°C i 2–døgn. FEBER HOS BARN: Det er ikke feberen som avgjør hvor sykt barnet er.


Feber opp til i seg selv er ikke bekymringsfullt, hvis barnet er noen . Videoen viser gutt med feber på grader Celsisus.

Dette er et eksempel på at barn kan ha høy feber og likevel være i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg