onsdag 6. juli 2016

Luft i magen kjerringråd

Trenger du kjerringrå tips og hjelp om luft i magen, magesmerter og mageknip, luftsmerter, oppblåsthet eller oppblåst mage, . Luft i magen kan faktisk kureres med urter. Se hvordan det kan hjelpe deg mot luft i magen og luftsmerter.

Alle som har hatt små barn med luft i magen vet det. Det beste kjerringrådet for å unngå eller forebygge oppblåst mage, er å legge om kosten til mat som . Det som er årsak til luftsmerter kan være mye. Ofte har det en sammenheng med det vi spiser.

Eksperten kan fortelle at oppblåst mage skyldes økt mengde gass i den øvre eller nedre delen av magetarmkanalen - det vil . Hør Kjerringråd bli presentert i Nitimen hver onsdag. Karve er et godt og velkjent råd mot luft i magen. Karve er kjent for å hjelpe mot luft i magen. Luft i magen kan ha mange årsaker, men her har det kommet inn noen tips som kan hjelpe mot. Da er det jo greit at det finnes kjerringråd og andre råd mot det.


For mye luft i mage-tarmkanalen gir ubehag knyttet til raping, promping, oppblåsthet og smerter. Plagene er vanligvis forbigående og kan bedres ved en bevisst . Jeg har forsökt meg på reseptfritt middel som skal hjelpe til mot luft i magen, men det har ikke hjulpet.

Vi har alle til tider problemer med luft i magen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg