mandag 25. juli 2016

Belegg i munnen

Hvis du kikker inn i munnen, vil du kunne se områder med hvitt belegg. Skraper du bort dette belegget, ser du at slimhinnen eller tungen under . Nesten annenhver person rammes en eller annen gang av sopp i munnen.

Vanlige symptomer på sopp i munnen er et gråhvitt belegg på tungen, kinnene og i . Jeg vil begynne med å si at belegg på i munnhulen er ganske vanlig i perioder og at. BELEGG PÅ TUNGA: Belegg, endret farge og sår kan være tegn på. Ifølge Norsk helseinformatikk kjennetegnes soppinfeksjon i munnen .

Kremaktige belegg i kolonier som kan skrapes av og etterlater en rø lettblødende overflate. Sår og blemmer i munnen er normalt forbigående og skyldes vanligvis after. Trøske gir et karakteristisk hvitt belegg i munnen som kan svi og gi ubehag. Trøske gir et karakteristisk hvitt belegg i munnen som noen ganger kan svi og gi ubehag.


Hvitt belegg på tunga kan skyldes flere ting. Senere prøver har vist at alt er normalt i munnen hans, og at bakteriefloraen er normal. I tillegg har jeg en grusom fæl metallsmak i munnen.


Trøske er en soppinfeksjon i munnslimhinnen og ses som et hvitt belegg inni munnhulen.

Les mer om hva du kan gjøre selv når barnet har fått trøske, og når .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg