fredag 15. juli 2016

Gulskogen senteret

Gulskogen Senter kan by på 1varierte og hyggelige butikker og spisesteder. Gulskogen ble i 20hedret som det beste kjøpesenteret i Norden av kjøpesenterorganisasjonen NCSC. Gulskogen Senter: På Bonial kan du finne alle tilbud fra Gulskogen Senter og åpningstidene for alle butikkene.

Hadde noen kompetente, uavhengige og ikke korrupte (kalles vennetjenster blant naive nordmenn) vurdert utvidelsen av senteret hadde denne aldri blitt . Kontaktinformasjon for Gulskogen Senter Drammen, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Her finner du oversikt over hvilke butikker vi har på Gulskogen, og hvor på senteret du kan finne den butikken du leter etter.

Gulskogen kjøpesenter ligger i Drammen kommune, syv minutter fra Bragernes torg. Gulskogen har i dag 1butikker og ble åpnet for første gang i 1985. Få rabattkoder og finn de beste katalogene og tilbudene fra Gulskogen Senter i Drammen.


Ny reguleringsplan for Gulskogen senter legger til rette for at andelen detaljvarehandel kan økes i forhold til gjeldene plan for senteret. Du finner blomster til hverdag og fest i vår blomsterbutikk i DRAMMEN, Mester Grønn Gulskogen Senter. Bestill på nett og få levert blomster på døren i . Butikken ligger i andre etasje i den nyeste delen av senteret.


Nye Gulskogen Senter har vært i drift i hele byggeperioden og framstår i dag som et helt nytt senter. Julenissen vet han møter mange fine barn på Gulskogen Senter, og koselige unger er det beste julenissen vet. Han gleder seg til å hilse på alle store og små, . Få råd om lån, sparing og forsikring hos oss. Man-Fre10:- 21:00Lør10:- 18:00Søn00:- 00:00 . Man-Fre10:- 21:00Lør10:- 19:00SønStengt . Veidekke har oppgradert Gulskogen Senter i Drammen og bygget p-hus.


Andre opplysninger: To plasser i hver etasje i parkeringshuset, i den delen som vender mot kjøpesenteret. Gulskogen Senter i Drammen ble kåret til Nordens beste kjøpesenter i 2014. I år feirer det tradisjonsrike senteret 30-årsjubileum. XXL sport villmark er Nordens raskest voksende sportskjede. Store varehus med kjempeutvalg av merkevarer er vår modell.


Gulskogen Senter, 061 064 071 4 1 214 221 2240. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Til Masai Clothings nye butikk i Gulskogen Senter i Drammen søker vi 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg