onsdag 14. februar 2018

Apotek søndagsåpent

Noen apotek har søndagsåpent med begrenset åpningstid. Se hvilke apotek som har egen hudpleiesalong og tilbyr hudpleietjenester. Apoteket er samlokalisert med Legevakten på Lillestrøm og har åpent alle dager i. Fredag: 09:- 18:00; Lørdag: 12:- 18:00; Søndag: 12:- 18:00 . Den eneste siden med åpningstider og kontaktopplysninger til alle apotek i Norge.


Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med 2apotek og 15medarbeidere som liker å bruke sine . Apotek Nordstjernen i Korsegata midt i Ålesund sentrum har åpent.

Haldensere som MÅ på apoteket på søndag må reise til Fredrikstad. Apoteket er vaktapotek for Bergen og omegnskommunene, og har utvidede åpningstider. Døgnåpent Apotek - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Tjenester ved Boots Apotek Drammen Legevakt . Det finnes flere apotek i sentrum av Tromsø og i byens kjøpesentre.


Austadbygget) er Vaktapotek og er åpen på søndag og helligdager fra kl. Forslag om endringer i helligdagsloven for å tillate søndagsåpne butikker. Dersom markedsforholdene gjør at apotek må holde søndagsåpent, fremstår apotek. Apotekhar masse lørdags og søndagsåpne apotek, noen timer hver av.


Kikket ikke så nøye på alle, men det er de som har søndagsåpent i . Jeg prøvde å søke, men fant ut at både apoteket på Hamar sykehus og på Elverum er stengt. Hvis du MÅ på apoteket på søndag har du bare en mulighet. Bestyrer Marit Holmen på Apotek Løven, synes det er vemodig at det fra nyttår er slutt på søndagsåpent apotekutsalg i Sarpsborg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg