tirsdag 13. februar 2018

Tisser ofte

Ellers så kommer det an på hvordan du selv opplever det å tisse ofte. Folk må selv vurdere hvor plaget de er i hverdagen. Den mest nærliggende årsaken er at du drikker for mye, mens det finnes en rekke andre .

Så mange ganger er det normalt å tisse på en dag. Jeg tisser så utrolig mange ganger iløpet av en dag. Jeg tisser MINST ti ganger om dagen, og på max går jeg på do hvert . Må tisse hele tida - Kropp og helseinnlegg10.

BufretLignendeHovedsymptomer er å kjenne seg slapp, tørst og at man ofte må tisse. Dette er jo ikke akkurat så uvanlige tegn, og mange går derfor i årevis uten at sykdommen . Men dersom du drikker for mye vann eller annen drikke, betyr ofte flere doturer. KNEKK: Å knekke knokene gjør ofte at det kommer en ekkel lyd.


Men gjør du det for ofte, kan det gi deg skader i leddene. Løper du stadig på do og tisser, svir det ved vannlating eller kanskje du har en ekkel følelse i korsryggen? Går du flere ganger enn dette kan lide av overaktiv blære, sier eksperten.


I tillegg til at tissing blir et problem i seg selv, går det å våkne til stadighet ut over. Disse alvorligere tilstandene vil ofte bare kunne avhjelpes med operasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg