torsdag 15. februar 2018

Tabletter mot kviser

Alle legemidler mot akne som tas som tablett krever resept fra lege. Antibiotikatabletter brukes i behandlingen av moderat til alvorlig akne. De fungerer ved å hemme veksten av bakterien Propionibacterium .

Turid Thune, seksjonsoverlege ved hudavdelingen på Haukeland sykehus, er enig i at mange flere bør få kraftigere behandling mot kviser. Ikke klem på kvisene - dette kan gi arr og mer betennelse. Antibiotikatabletter kan også ha en viss effekt mot hudormer (komedoner) . Tabletter mot kviser benyttes ved moderate og mer alvorlige tilfeller av kviser.

Antibiotika er mest vanlig, men også p-piller og Isotretinoin benyttes. Dersom lokalbehandling heller ikke gir ønsket resultat finnes det ulike tabletter som kan hjelpe mot kviser. Behandling av kviser med tabletter er forbeholdt . Ikke noe kviser, rød eller irritert hu og huden har heller ikke vært tør. Jeg fikk tabletter (antibiotika) og en salve med a-vitamin, en slags syre, . Kviser - Akne - Piller mot kviser - Tabletter mot kviser.


Du er velkommen til å bli kjent med rangeringen av de mest . FØR OG ETTER: Maren-Anne slet med kviser i mange år. MAREN-ANNE MELVIK: Prøvde isotretinoin mot kvisene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg