tirsdag 20. februar 2018

Kløe i underlivet kvinne

Kløe i underlivet er ikke uvanlig og kan skape mye ubehag. Hvorfor klør det i underlivet og hva kan du gjøre for å hjelpe på kløen. BufretDe fleste kvinner opplever kløe i underlivet på et eller annet tidspunkt.

Den vanligste årsaken til irritasjon er forstyrrelser i den bakterielle balansen. Hele av norske kvinner har opplevd underlivsplager som utflo kløe og svie. I rundt halvparten av tilfellene er det ikke sopp, men derimot bakteriell . Her har vi samlet alt innhold om kløe i underlivet for deg.

Hei Jeg er en kvinne på år som plages veldig med kløe, svie og sår skjede. Har man aldri hatt underlivssopp som kvinne, tilhører . Hun forteller at både unge og eldre kvinner kan ha underlivsplager, og at. Tilstanden kan gi en sviende og kløende følelse i underlivet.


De fleste kvinner vil oppleve å få en soppinfeksjon i underlivet. Vanlige symptomer er svie, kløe og en luktfri utflod. Jeg har i en del måneder hatt kløe i underlivet. Det kommer som regel når jeg legger meg om kvelden og i løpet av natta.


Denne tilstanden skaper ofte kløe i underlivet, ubehagelig lukt og utflod fra.

Mange kvinner som får denne tilstanden, tror at de har fått sopp i underlivet; faktisk . Sopp finnes normalt i skjeden hos en fjerdedel av alle kvinner, og gir vanligvis ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg