tirsdag 20. februar 2018

Solbeskyttelse baby

På solfylte sommerdager er det best for den lille å kose seg i skyggen. Solskinn og spedbarn er nemlig ingen god kombinasjon. Hos oss finner du derfor UV-klær og annet solbeskyttende utstyr med god komfort og med kvalitetssikret UV-beskyttelse.

Og solbeskyttelse er viktig, men du skal ikke smøre de aller minste. Hvis du på ingen måte kan unngå at babyen utsettes for sol, kan du i . Pass på at babyen ikke ligger nede i en for varm vogn. Solbeskyttelse er noe foreldre bør ta på alvor.

Solbeskyttelse handler om å beskytte seg mot solens skadelige UV-stråler og er svært viktig for barn. Mokki solbrille baby grønn M (Polarisert lens). Er det slik at små barn ikke skal ha solkrem på seg? Greit at sommeren i Norge ikke altid er like bra, men i fjor hadde vi jo en fantastisk sommer.


Solbeskyttelse : Tøffeliten AS, alt til din babytoffeliten. Her finner du et bredt utvalg av solbeskyttelse for barnevognen og diverse tilbehør som holder. Jeg liker godt å gå i fjellet og vil gjerne ha hun med i bæretøy nå når det begynner å våres.


Normal norsk hud er lys og er helt avhengig av beskyttelse for å unngå skader når solen er sterk. Det anbefales ikke at spedbarn utsettes for direkte sollys i det hele tatt.

Plasser vognen i skyggen når babyen ligger der og beskytt . Solbeskyttelse for barn: Solkrem, lue og klær. Har du mistet din eller ønsker en ekstra kan du kjøpe en her. Salg, Badetøy med solbeskyttelse 10kr. Trenger barna nytt badetøy for vinterens ferietur? Denne toppen med lange armer gir en naturlig UV beskyttelse.


Din baby har bedst af at nyde en solrig sommerdag i skøn skygge. Solskin og spædbørn er nemlig ikke en god kombination. Alphanova Organic Sun Baby Solkrem SPF 50+ - 50ml - Ny 20mindre hvit.


Babyer har sensitiv hud som trenger beskyttelse fra omgivelsene. En babyens hud er mer sårbar for solen brenner og skadelig ultrafiolett A (UVA) og ultrafiolett .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg