fredag 2. februar 2018

Fjerning av pigmentflekker i ansiktet

Lentigines (leverflekker) er flate brune flekker i hud på ansikt, hals og håndrygger. På lys hud er pigmentflekker meget godt synlig, og de fleste ønsker å fjerne . Da er du ekstra utsatt for pigmentflekker i solen – som kan være.

Oslo Hudlegesenter tilbyr laserbehandling mot uønskede pigmentflekker. Med dagens utstyr kan man effektivt og trygt fjerne pigmentflekker i ansiktet og på . Stadig flere ønsker å fjerne skjemmende flekker i ansiktet. Man kan aldri garantere helt om pigmentflekkene forsvinner.

Pigmentflekker og pigmentforandringer kan korrigeres med laser eller. Vi har lang erfaring i pigmentbehandling, og tilbyr effektiv fjerning av pigmentflekker. På MBC Lasersenter kan vi redusere eller fjerne pigmentflekker i ansikt på flere måter. Jeg er ganske sikker på at årsaken er slurv . Pigmentflekker og andre brune flekker på huden er også et resultat av frie. Brune pigmentflekker er en lokal opphopning av melanin i huden.


Melasma er en form for økt pigmentering i ansiktet som oftest oppstår hos kvinner der risikofaktorer er sollys, p-piller og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg