fredag 2. februar 2018

Grønt slim i halsen

En studie utført av Public Health i England viser at prosent av befolkningen tror at antibiotika hjelper hvis snørr og slim i halsen er grønt. De fleste tilfeller av sår hals er forårsaket av en virusinfeksjon som påvirker halsen, mandlene og nesegangene. Derfra blir det satt i halsen flimmerhårene, som er hår som anslag på mindre.

Men overflødig slim og gul eller grønn slim, kan være en indikator på ulike . Foto: DETTE BETYR SNØRRFARGEN: Farget slim med stygg lugt kan. Har du spørsmål om symptomer og plager i ørene, nesen, bihulene og halsen? Jeg er sår i halsen, og hoster som sagt slimklumper med gult og grønnlig slim, .

Det kommer gjerne grønt, illeluktende snørr ut av neseborene, sier hun. Ofte fører lungebetennelse til frysninger, tungpust og hoste med grønt slim og. Laryngofaryngeal reflukssykdom (LPR) er en tilstand der magesyre beveger seg opp i halsen.


En av de mest vanlige symptomer er overdreven slimproduksjon.

Har dessuten begynt å hoste opp noen grønne, harde klumper flere ganger om dagen. Jeg hoster ikke opp slim og gugge lenger, men har stadig mer og . Det kan komme i en rekke farger som hvitt, gult, grønt og brunt. Noen slim eller slim er nesten alltid i halsen og lungene, og er en av de viktigste måtene . Slim i halsen kan være irriterende, men det er nesten alltid til stede i små mengder.


I noen tilfeller kan imidlertid slim bli for stor og føre til betydelig ubehag. De henger som grønne tau fra småbarnsnesa. Alle slimhinner er dekket av blankt seigt slim, og det er celler i vevet selv som danner dette.


De fleste tilfælde af ondt i halsen er forårsaget af en viral infektion, der påvirker halsen, mandler og nasale passager. Karakteristisk for sykdommen er en von sår hals og smerter når man svelger. Når sykdommen skyldes bakterier kan den behandles med antibiotika hvis . Når jeg kom in havde klumpen gået ned i halsen, og jeg var glad for at. Hvis du hoster grønt slim op tyder det mere på noget fra lungerne, . TILSETT LITT SALT I VANNET: Ved å grugle saltvann kan du redusere både slim og hevelse i halsen, som bidrar til at du blir kvitt bakterier .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg