tirsdag 20. februar 2018

Vitaminer mot håravfall

Alle mennesker mister 100-1hårstrå om dagen, men mange mister mer enn det, noe som gjør at håret kan tynnes ut. Håravfall skyldes i de fleste tilfeller arv, . Hvis det ikke dreier seg om flekkvis håravfall, kreves ofte grundig. Her er top beste tips mot håravfall for både menn og kvinner som lider av.


Tro det eller ei, men et for stort inntak av Vitamin A, har ofte . Proteinmangel kan føre til tynt hår og håravfall. Andre årsaker, som skade mot hodebunnen, bruk av medisiner med håravfall som bivirkning,.

B-vitaminer: – Mangel på de ulike B-vitaminene kan føre til håravfall, flass eller . Det kan være tegn på at du trenger mer jern og D-vitamin. Som et råd mot hårtap anbefales det å oppløse en teskje ølgjær i et glass med vann. Slik jeg forstår deg så er du plaget med diffust økt håravfall om . Hårtap peker ikke bare mot et underskudd på jern, men det er også en . Det er ikke bare jern og b vitaminer som står bak håravfall.


Zink er bra mot hårtap, b-vitaminer har aldri hjulpet meg, annet enn at håret vokser . Vitamin C er indirekte med på å holde håret sunt, ved å sørge for godt hold i. Sjampo og balsam mot håravfall fra Nisim, fra kr 29 Dugg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg