mandag 12. februar 2018

Bronkitt baby

Det vanligste symptomet er hoste natt og dag. Hosten forverrer seg ved anstrengelse, og enkelte barn kan hoste til de brekker . Bronkitt er en betennelsestilstand i luftrørene (bronkiene) i lungene.

Akutt bronkitt hos barn skyldes nesten alltid en virus-infeksjon. Akutt bronkitt er en luftveisinfeksjon som rammer de større. Deretter kommer en tørr hoste og pipende og anstrengt pust. Bronkiolitt er den vanligste årsaken til innleggelse på .

Akutt bronkitt er en nedre luftveisinfeksjon, som vanligvis er forårsaket av virus. Infeksjonen er vanligst i vinterhalvåret og kan ramme både barn og . Vanlig forkjølelse kan være smittsomt, men ikke bronkitt. Bronkitt kan være smittsom, på lik linje med bronkiolitt. Noen som kan noe om astmatisk bronkitt eller.


Bronkitt mn trenger råd - Småtroll 0-årinnlegg12. BufretLignendeBronkitt hos babyer er et resultat av hovne, betente bronkiene. Overvåk babyen mens behandling for bronkitt å sørge for at han ikke er har problemer med å . Hoste over tid kan gi smerter i brystet og at man hoster opp slim.


Akutt bronkitt er en forbigående betennelse av slimhinnene i luftrøret eller større bronkier. Tilstanden oppstår som regel i etterkant av en øvre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg