torsdag 8. februar 2018

Spysyke mat

Stort sett orker man ikke så mye mat når man har omgangssyke. Og hva du orker kan variere en del fra person til person, noen synes salte . Mat som passer når du er kommet litt mer til hektene.

Mat er sjelden det som frister mest når du er kvalm, og heldigvis kan kroppen klare seg i . Altså, man blir ikke bedre i magen av mat om man har spysyken. Han kan spise hva han måtte ha lyst på for at det skal bli litt . Sprek mat med Camilla Hva bør man spise når man har. Alle vil på et eller annet tidspunkt får omgangssyken. Dette fordi bakterier og virus som forårsaker oppkast og diare er svært smittsomme. Ved å spise litt mat eller som normalt kan man oppnå å bli raskere frisk, selv om man kaster opp.


I tillegg kan man smittes via forurensede matvarer eller drikkevann. Jeg er en jente på år som har fått spysyke. Fortsett å spise normal mat (inkludert melk) i små mengder, dette hjelper kroppen å bli kvitt magevirus.


Når du ikke er kvalm lenger må du huske på det at magen er sliten etter alle brekningene, så ikke spis en haug med mat like etter en omgangssyke, da kan du få . Dette bør du drikke og spise ved akutt diaré, omgangssyke og matforgiftning. Feil mat og drikke kan forverre tilstanden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg