mandag 12. februar 2018

Maxi sandnes

Nå har januarsalget startet hos Jernia hos oss på Maxi :) Jernia slår til med . Det er en glede å ønske deg velkommen til kjekke butikker . Her finner du en oversikt over alle våre åpningstider. Som medlem i kundeklubben vår vil du motta . Bjarne Edland fikk erfare at Maxi Sandnes har innført bedre overvåkning og strengere parkeringsregler for å ta parkeringssnylterne. Maxi Sandnes - totalrenovert og modernisert!


Med en fantastisk beliggenhet kan Maxi Sandnes i dag tilby handel i butikker.

Velkommen til HairShop Frisør på Maxi Senteret i Sandnes. FORNØYD: Senterleder Magnhild Egeland hos Maxi Sandnes er fornøyd med å få Clas Ohlson inn i de gamle lokalene til Expert (i bakgrunnen). UTVIDER: Senterleder Magnhild Egeland ved Maxi Sandnes kan juble over at kjøpesenteret endelig får utvide. Den nye delen senteret skal utvide med kommer . Vi på Apotek Maxi har de beste åpningstidene for apotek i hele Sandnes - helt til 20:på hverdager.


Hos oss kan du parkere gratis rett utenfor døren, . Vi har fokus på høy kvalitet og at alle skal føler seg hjemme hos oss. Du kan enkelt og greit bestille time på våre nettsider døgnet rundt. Hos Synsam Sandnes Maxi finner du et stort utvalg briller, solbriller og linser, og får gode råd hos våre optikere.


I dag er det kveldsåpent på Maxi Sandnes og da kommer jeg på besøk! Jeg gleder meg, jeg kommer til å dukke opp på de rareste stedene på . Gravarsvegen Maxi Sandnes, 43Sandnes 91 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg