fredag 2. februar 2018

Kjønnsvorter på penis

Kjønnsvorter, også kalt kondylomer, er vorter på huden i underlivet, og regnes som en. Det er kun vorter på penis, rundt skjedeåpningen eller i huden rundt . Kjønnsvorter (kondylomer) er vorter på kjønnsorganene og i endetarmsområdet.

Vortene skyldes humant papillomavirus og er ufarlige, men kan . Det er en rekke metoder for å behandle penisvorter og vorter på penis er normalt ikke smertefulle. Jeg har mange bittesmå vorter på penisen min. De er lokalisert rundt kanten av penishodet.

Etter hva jeg husker, har de vært der veldig lenge, . Kondylomer eller kjønnsvorter er en kjønnssykdom som skyldes et virus. Hos menn sitter kondylomer oftest på penis. Kjønnsvorter kan sitte rundt endetarmsåpningen eller i endetarmen, rundt. Hos menn finner vi de oftest på penis-skaft eller forhu sjelden på penishodet.


Vortene sitter ytterst i urinrøret, på penishodet eller på selve skaftet. Kjønnsvorter kan være flate eller spisse, blomkålaktige eller stilkede. Kjønnsvorter på fuktig hu for eksempel på slimhinner nær skjeden eller på penis, . Din partner kan altså ha HPV-viruset uten å ha kjønnsvorter selv.

Kjønnsvortene kan oppstå på penis, rundt endetarmsåpningen, mellom .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg