torsdag 22. februar 2018

Akne behandling

Tabletter mot akne bør ikke brukes under graviditet, særlig ikke i første . Dersom rens av huden og behandling med hudpleieprodukter ikke er nok, eller . For de som er hardest rammet kan ubehandlet akne føre til arrdannelse, depresjon og sosiale problemer.

Det finnes effektiv behandling fra hudlege som gjør . Det er flere kremer og oppløsninger som brukes til behandling av kviser (akne vulgaris). De med mer uttalt akne behandles i tillegg med tabletter. Det tar flere uker før man ser effekt uansett behandlingsmetode, og det er ikke uvanlig .

Det finnes flere typer akne og flere behandlingsmåter. Vi hjelper deg med å finne riktig behandling. I puberteten har de fleste acne, men noen har så mange at de trenger behandling. Kvisene kan fortsette opp til 40-års alderen. Hudeksperter mener flere burde fått samme behandling.


Isotretinoin bør vurderes hos alle med arrdannende akne som har prøvd antibiotika . Aktiv aknebehandling vil redusere forekomst av arr. Behandling De fleste behandlinger kurerer ikke akne, men holder plagene under kontroll. De fleste tenåringer får kviser, eller akne som det også kalles.

Synes du kvisene er skjemmende eller er bekymret for arr, finnes det behandling som kan hjelpe. Akne – kviser er en vanlig, sammensatt hudlidelse som skyldes betennelse i talgkjertelen. De fleste opplever å få akne i puberteten . Du trenger ikke være plaget av kviser, behandling finnes. Da ventetiden hos hudlege via det offentlige var på måneder valgte jeg Aleris fordi der kunne jeg få behandling med én gang, og det spilte da liten rolle for . Lokalbehandling av acne vulgaris er særlig aktuelt ved mild og moderat sykdom.


Ved komedoakne anbefales lokale retinoider, for eksempel . Legemidler i praksis - Akne er en hyppig hudlidelse – av ungdom og yngre voksne i alderen – år er affisert (1). Kviser, eller acne, oppstår gjerne i puberteten, og varer noen år, for så å forsvinne uten å etterlate seg spor. Behandling av kviser med tabletter er forbeholdt alvorlige former for akne, der andre behandlingsalternativer ikke har ført fram. Lokalbehandling er grunnpillaren ved aknebehandling. Lang behandlingstid er viktig og kombinasjoner av ulike typer lokalbehandling er ofte . Exuviances behandlinger mot akne og vanskelig akne.


Med Exuviance får du et trygt og profesjonelt behandlingsprogram.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg