mandag 5. februar 2018

Tran gravid

Mat og drikke – informasjon til deg som er gravid (helsenorge.no). En barneskje tran om dagen vil gi mikrogram D-vitamin – samtidig . Tran anbefales av Helsedirektoratet spesifikt til gravide og spedbarn fordi det er en god kilde til D vitamin. Fakta og myter om hva du kan spise når du er gravid . I tillegg anbefales gravide å ta tran, som er rik på A-vitamin.


Du bør imidlertid ikke ta multivitamin-tilskudd hvis du også tar tran, da får du i deg . Forskning viser at hver fjerde høygravide med lys hud lider av D-vitaminmangel om vinteren.

Mange gravide kvinner tar tran under svangerskapet, blant annet for å bedre utviklingen av barnets kognitive evner. Lurer du på om du får i deg alt du trenger nå som du er gravid? Et unntak er folat og tran som alle gravide anbefales å ta. På mattilsynet sine hjemmesider sto det at gravide skal ikke spise fiskelever, og at gravide skal varmebehandle alle typer skalldyr og fisk før det . Lite gunstig med tran+sanasol sammen under. Svangerskap, barn og familieliv › Svangerskap og fødselBufretLignende5.


Lurer på om jeg får i meg for mye av det gode. Hver morgen tar jeg to tabletter av kosttildkuddet GRAVID som inneholder bla. Det er ikke bare bare å manøvrere seg i alle kostholdsråd man får som gravid.

Anbefalingene har forandret seg mye gjennom årene, så mens svigermor sier noe .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg