fredag 16. februar 2018

Ising i tennene

Følsomme tannhalser: Mange er i perioder plaget med ising i tennene. Den vanligste årsaken til slike plager er følsomme tannhalser. Ising og overfølsomme tenner er vanligvis mer ubehagelig og irriterende enn farlig.


Isingen forekommer helst når man drikker noe som er kaldt, varmt eller syrlig. Hull i tennene, sprekker og brudd i en tann, utette fyllinger og. Mange opplever ising i tennene når de spiser eller drikker kalde, varme, søte . Mange opplever ising i tennene når de spiser eller drikker kalde, varme, søte eller sure mat- og drikkevarer, sier den norske Colgate-sjefen . Ising i tennene er ufarlig, men kan være veldig ubehagelig.


Som regel skyldes ikke ising i tennene skader på tennene, men oppstår i forbindelse med inntak av . ISING I TENNENE: Ising er ikke farlig, men fryktelig ubehagelig. Heldigvis finnes det flere råd som kan hjelpe deg å bli kvitt problemet. Ising og overfølsomme tenner er som oftest ufarlig, men ganske irriterende.


Ising i tennene kan de fleste oppleve når de spiser is og spesielt hvis de samtidig har varm kaffe til isen. Roten sitter fast med små tråder i kjeve benet. Tannkjøttet klemmer rundt nedre del av kronen, dekker kjevebenet og . Tannbleking, hull i tennene og tynn emalje er noen av årsakene til ising.


Hver dagen derpå klarer jeg nesten ikke å spise noen ting, pga. Dårlig ånde, smerter, ising i tennene, hevelse og ømhet. De finnes enkle løsninger på de fleste tannproblemer. Tennene mine ser tilsynelatende fine og hvite ut, men nederst på fortennene er det en halv millimeter . Tannkremer mot iling og ising i tennene hjelper - utenom en.


Her er et lite tips til deg som plages med ising i tennene. Fra gule flekker på tennene til blødende tannkjøtt, her får du forklart hva kan. Mange opplever ising i tennene når de spiser eller drikker kalde, . Produkter som forebygger og behandler ising i tennene. Ubehaget kan skyldes alt fra syreskader til sensitive tannhalser, eller irritert tannkjøtt. Med slitt emalje på tennene kan det ise både når du drikker kaffe, juice eller spiser is.


Og det kan faktisk være tannbørstens feil. Ising i tennene kan være irriterende og ubehagelig, men som oftest ufarlig. De fleste har en eller annen gang i løpet av livet kjent på ubehag i tennene etter å ha .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg