fredag 10. februar 2017

Apotek vitus

Hent i ett av våre 2apotek eller handle i nettapoteket. Velkommen til vårt lokale apotek på Oddensenteret. Vitusapotek har uendelig mye mer enn medisiner.


Vi har et stort utvalg av ansiktskrem, dagkrem, nattkremm . I Vitusapotek er vi spesialister på medisiner og hvordan disse virker i kroppen din. Det er viktig at medisiner brukes riktig for at du skal få best mulig effekt av dem . I Vitus apotek er vi spesialister på medisiner og hvordan disse virker i kroppen din.

Vår oppgave er å dele av vår kunnskap og bevise at vårt kundeløfte – en . Uansett hvilket Vitusapotek du besøker, så skal kundeopplevelsen være den samme gode. Det viktigste for oss er at vi formidler . Opplever du bivirkninger utover det som står på pakken, bør du informere oss på apoteket eller fastlegen din.

VITUS APOTEK CC VEST En friskere hverdag. Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med 1apotek og 15medarbeidere som liker å bruke sine . Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med over 2apotek og flere enn 20medarbeidere som liker å bruke sine faglige kunnskaper. I Vitusapotek Byporten får du produkter og råd innen helse og velvære. Apotek Boots og Vitus skylder på prisregulering på legemidler, og sterkere konkurranse fra helsekost- og dagligvarebutikker for å forklare . Hos oss blir du møtt av et tverrfaglig team med farmasøyter, apotekteknikere, sykepleier og hud- og kroppsterapeuter.


Nettopp for å kunne tilby bred kompetanse . Adresse: Parkgården, Nygata B, 23Brumunddal Telefon: 40. Vitus Apotek er implementert av Making Waves .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg