onsdag 8. februar 2017

Skarlagensfeber bilder

Videoen viser en gutt på år med skarlagensfeber. Vanlige symptomer ved skarlagensfeber er høy feber, sår hals, svelgbesvær, hodepine og hovne . Skarlagensfeber gir feber og et rødt utslett på kroppen.

Rachel Nordtømme: - Er vi dårlige foreldre fordi vi legger ut bilder av sønnen vår? Skarlagensfeber, scarlatina, er en halsbetennelse forårsaket av. Vet du hvilken tilstand personen på bildet har, eller hva som er årsaken til det du ser på bildet . Skarlagensfeber er en vanlig barnesykdom.

Tidligere var det en fryktet sykdom med høy dødelighet, men i dag kan den behandles med antibiotika. Vi er en familie på voksne og barn som som for uker siden hadde halsbetennelse (alle sammen men barna fikk det først). Skarlagensfeber heter scarlatina på det medisinske språk, og er forårsaket av halsbetennelse med en bakterie som kalles gruppe A . Skarlagensfeber er hudutslett i forbindelse med halsbetennelse forårsaket av bestemte bakterier (streptokokker). Sykdommen rammer spesielt barn, men kan . Skarlagensfeber (Scarlatina) skyldes streptokokker. Historisk kalles skarlagensfeber den første barnesykdom.


Skarlagensfeber hos barn - en sykdom av bakteriell opprinnelse. Infeksjon i større grad gjenstand for preschoolers og barn i tidlig skolealder, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg