tirsdag 14. februar 2017

Treg mage

Apotek Moholt har besøksadresse Vegamot 70Trondheim. Selskapet ble stiftet i 20og er registrert som AVD under bransjen . Apotek Moholt er et bydelsapotek på Moholt, sentralt i Trondheim.

Apoteket ligger i et bydelssenter sammen med Meny, Nille, MesterGrønn, DNB Nor Eiendom . På denne sida har vi samlet alle opplysninger om oppførselen Apotek Moholt, i kategori Apotek, i Trondheim, for deg. Nedenfor finner du adresse, detaljer og . Apotek Moholt er en bedrift i Trondheim, Sør-Trøndelag i bransjer Apoteker.

Apotek Moholt har ledig stilling for apotektekniker Apotek Moholt er et bydelsapotek på Moholt, sentralt i Trondheim. Apotek Moholt holder til på besøksadressen Vegamot 70Trondheim. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2002-03-og som et . This place is listed in the apotek category of the geodruid . Det kan være ganske fortvilende når magen slår seg vrang og fordøyelsen ikke fungerer slik den pleier – og det spesielt om du er på ferie. Men rådene som hjelper ved akutt diaré, hjelper ikke alltid ved forstoppelse eller treg mage. LavFODMAP-dietten brukes mest til behandling . De vanligste årsakene til forstoppelse er for lite væske og fiber i maten, eller mye stillesitting og lite fysisk aktivitet.


Treg mage er en tilstand som man helst vil unngå.

Et virkningsfullt råd mot at avføringen er hard. Treg mage og lett forstoppelse fører til toksiner i kroppen og gir opphav til en rekke ubalanser. Ayurveda sier tarmen bør tømmes daglig, helst om morgen. Det er ikke uvanlig at du noen ganger lider av forstoppelse.


Mangel på mosjon, fiber, og faktorer som stress og uregelmessige spisevaner kan øke risikoen . Om du i tillegg til treg avføring har magesmerter eller andre. Treg mage kan skyldes: Fiberfattig kosthold. Det kan være flere grunner til at man får magetrøbbel. Nedenfor vil du finne noen av de vanligste årsakene til at du har hard mage.


Det som kan være lett å glemme der man forlater toalettet med uforrettet sak, er at situasjonen er selvpåført.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg