mandag 20. februar 2017

Løs avføring og luft i magen

Luftplager, ubehag og uregelmessig avføring er vanlige symptomer. NO: Mageknip, luft i magen, forstoppelse, diaré og smerter – vi har alle. Problemene gir seg utslag i løs mage (grøtaktig konsistens) og mye luft.

Sterk avføringstrang om morgenen etter frokost. Er plaget av løs avføring og perioder med luft i magen. Har avførting fast om morgenen, med det samme jeg står opp, den er ofte løs og jeg må . De fleste har mage- tarmproblemer fra tid til annen, for eksempel luftplager, treg mage, diaré eller halsbrann.

Diaré er hyppig, løs og vannaktig avføring. Bortimot en tredel plages periodevis med ubehag fra mage og tarknipsmerter, luft i magen og vekslende hard og løs avføring. Mange klager over at magen sveller ut i løpet av dagen.


Det er en sammenheng mellom luftplager og . Plages du av mye luft i magen, bør du holde deg unna denne maten. Enten avføringen kommer som små kuler eller som en pølse sammensatt av kuler, tyder. LØS MAGE: Ta en titt i doskåla før du tørker deg.


Særlig prekært kan det føles når man har svært løs mage og diaré. Det er imidlertid svært individuelt hvilke avføringsvaner man har, og det kan .

Sliter med hard og løs mage at jeg sliter med og legge på meg. Luft i magen skyldes svelging av luft og at tarmbakteriene produserer. Det er gunstig å etablere regelmessige avføringsvaner, med daglige . SMERTER: Når magen krangler, krangler alt. Eller den kan være for løs eller for hard.


Noen får forstoppelse, andre løs mage og atter andre vekslende avføring. Smertene er nærmest kolikkaktige, men lindres når det er avgang av luft og avføring. Løs, fettete avføring som er blekhvit eller gulhvit over lengre tid kan. Det er også andre symptomer som rumling i magen og forstoppelse,. Når avføringen flyter på vannet, kan det være på grunn av mye luft i avføringen.


Det anslås at en av fem sliter med smerter og plager i magen. De fleste tåler en tyggegummi, men husk at du også svelger mye luft når du tygger. Symptomer: Løs avføring tre eller flere ganger daglig. Hvorfor blir jeg uvel i magen i dager etter treningsøkter? Man skal da ikke gå rundt med konstant luft i magen, magesmerter og løs avføring?


Det største problemet er faktisk luft i magen, og det er båe sjenerende og . Forstoppelse, oppblåst mage, mye luft og ubehag var en del av hverdagen. Løping kan føre til at magen vil kvitte seg med avføring og du må avslutte løpeturen og . Er barnet plaget med mye luft i magen og løs avføring gjerne rett etter at det har spist for eksempel brunost og prim eller drukket søtmelk, kan .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg