onsdag 15. februar 2017

Tett i bihulene

TETT I PAPPEN: Ta grep før du får bihulebetennelse. Tett i pappen skrev 2007-11-03: Jeg har hatt tette bihuler i år. En periode var de så tette at røntgen av hodet ikke viste hulene i det hele tatt, det så ut som en .

Jeg bruker nesehorn når jeg har mye problemer med bihulene. Det kan være ubehagelig å bruke om jeg er veldig tett, men brukt riktig vil det plutselig si plopp . Typiske symptomer ved akutt bihulebetennelse er tett nese, smerter eller trykk. Bihulebetennelse gir betente og hovne bihuler, og oppstår ofte etter en forkjølelse. Hvis nesen kjennes tett, kan det misoppfattes som forkjølelse. Ny og effektiv behandling: Ballongdilatasjon mot tette bihuler.


Kan vel mest sammenlignes med å være tett i nesa eller ha dotter i ørene. Bihulene er hulrom som finnes i pannen og i kinnene. Personer som sliter med tett nese har større sjanse for å utvikle bihulebetennelse. Bihulebetennelse er en betennelse i slimhinnene i en eller flere av bihulene.


Vanlige symptomer er tett nese og smerter over bihulene, noen opplever også . Men går du lenge med tett nese, nese som renner eller smerter i eller rundt nesen, bør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg