fredag 17. februar 2017

Bronkitt barn

Det vanligste symptomet er hoste natt og dag. Hosten forverrer seg ved anstrengelse, og enkelte barn kan hoste til de brekker . Bronkitt er en betennelsestilstand i luftrørene (bronkiene) i lungene. Akutt bronkitt hos barn skyldes nesten alltid en virus-infeksjon.


Akutt bronkitt er en nedre luftveisinfeksjon, som vanligvis er forårsaket av virus. Infeksjonen er vanligst i vinterhalvåret og kan ramme både barn og . Barn under år og eldre personer – spesielt de som har andre helseproblemer som påvirker lunger eller hjerte – er mest disponerte for å få bronkitt.

Råd på nett om vanlige sykdommer hos barn. Akutt bronkitt er en luftveisinfeksjon som rammer de større. Akutt bronkitt er en forbigående betennelse av slimhinnene i luftrøret eller større. Egnet til: Voksne og barn over år, personer med magesårproblemer; Ikke . Deretter kommer en tørr hoste og pipende og anstrengt pust. Bronkiolitt er den vanligste årsaken til innleggelse på . Vanlig forkjølelse kan være smittsomt, men ikke bronkitt.


En av de verste er RS-virus, som vi hører så mye om. De fleste tilfellene av forkjølelse er over i løpet av en ukes tid.

Små barn kan hoste noe lengre ti opptil 2-uker etter symptomdebut. Ofte er symptomene på bronkitt hos barn anses brystet kald eller lungebetennelse, fordi symptomene ligner. La oss se hva som er symptomene på denne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg