torsdag 16. februar 2017

Klamydia kur

Klamydia er den hyppigste seksuelt overførbare sykdommen i Norge. Klamydia er mest utbredt hos unge under år. Dagens anbefaling for behandling av klamydia er en syvdagers antibiotikakur med Doksycyklin.

Klamydia er en infeksjon som smitter ved seksuell kontakt. Infeksjonen er lett å behandle, men ubehandlet klamydia kan imidlertid gi alvorlige helseproblemer. Samleie og alkohol skal unngås i dager etter kuren er tatt.


Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare sykdommen, og de fleste som.

Har også hatt blødninger, men det jeg lurer på er: jeg gikk på antibiotika kur da . Klamydia er en infeksjon i underlivet forårsaket av bakterien Chlamydia trachomatis. Infeksjonen gir ingen symptomer i 60- av tilfellene både hos kvinner og . Klamydia er veldig vanlig blant unge opp til år. Uten behandling kan klamydia blant annet gi nedsatt evne til å få barn. Klamydia kan føre til varig sterilitet og bør derfor behandles raskt med antibiotika. Hos 121doc kan du bestille din behandling og få den levert på døren.


Etter klamydia kur i dager, hvor lenge bør man vente med å ha samleie igjen? Begynte på kur mot klamydia igår, og lurer på endel ting.

Reduserer det effekten om man drikker alkohol under kuren? Hvor lenge må man ha gått med klamydia før det kan føre til sterilitet? Hei Det skal gå greit å drikke alkohol en uke etter kuren er ferdig. Det er viktig å ta hele antibiotikakuren selv om du blir symptomfri før kuren er avsluttet. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.


Klamydia er den mest utbredte kjønnssykdommen i Norge, og kan gi alvorlige helseproblemer hvis den ikke behandles i tide. Klamydiainfeksjonen kan behandles med antibiotika. Antibiotikabehandlingen foregår på følgende måte; azitromycin som engangsdose . Klamydia kan enkelt behandles med antibiotika. Olafiaklinikken imidlertid oppdaget pasienter som heller ikke blir friske av denne kuren. Klamydia er den vanligste kjønnssykdommen.


Den gir betennelse i urinrøret og hos kvinner, eventuelt også i livmorhalsen. Problemet med klamydia er at opptil halvparten som blir smittet, ikke. Resistens kan også utvikle seg om man ikke tar kuren fullt ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg