fredag 3. februar 2017

Døgnåpent apotek bergen

Apoteket er vaktapotek for Bergen og omegnskommunene, og har utvidede åpningstider. Hudpleiesalong; Vaktapotek; Søndagsåpent apotek; Apotek som fører Dermalogica. Se hvilke apotek som har egen hudpleiesalong og tilbyr hudpleietjenester. Og det skal være noen vaktapotek som har døgnåpent, kommer jo an på hvor du bor. I Bergen er apoteket på Bystasjonen døgnåpent.


Apotek - apotek, bandasje, frisør, legemidler, sko, solfaktor 1 støttestrømper,. Bikkja har diare, må på apoteket og kjøpe canicur, men det er søndag! Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet.


Fredag: 09:- 21:00; Lørdag: 09:- 18:00; Søndag: STENGT. Apotek Legevakten er hele Stor-Oslo`s vaktapotek og ligger på Oslo Legevakt i. Fredag: 00:- 24:00; Lørdag: 00:- 24:00; Søndag: 00:- 24:00 . I foajeen i Sentralblokka på Haukeland finn du eit apotekutsal. Dei gjer klar resepten din medan du ventar.


Vitusapotek Nordstjernen - Bergen Bergen Storsenter Strømg. Tilbud fra Ditt apotek i Bergen-brosjyren. Vitusapotek Nordstjernen i Bergen storsenter er et av våre apotek med egen hudpleiesalong. Vi har også lengre åpningstider enn alle andre apotek i Bergen. Vi har apotek tilknyttet vår avdeling i Oslo (Majorstuen og Nationaltheatret), i Fredrikstad og i Bergen (Laguneparken).


Dette gjør det enkelt for deg å hente ut. Bergen legevakt tar i mot pasienter som trenger øyeblikkelig hjelp ved akutt sykdom eller skade. Bergen var Norges første by med fastboende lege, og her finnes naturlig nok derfor også landets eldste, fremdeles eksisterende, apotek.


Mand-lørd: 08:00-23:Sønd: 10:00-23:00. Domestic Transfer er en forenklet reisemåte for passasjerer som skal reise videre i Norge fra utlandet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg