fredag 10. februar 2017

Oppkast uten diare

Husk at kvalme og oppkast også kan ha andre årsaker. Hvis du bare er kvalm og har oppkast, uten at det kommer diare i løpet av et døgn, øker . Omgangssyke er en vanlig årsak til diarè, kvalme og oppkast.

Hvis du bare er kvalm og har oppkast uten at det kommer diarè i løpet av et døgn, øker . Jeg har lest litt om oppkast inne på lommelegen og i en artikkel der står. Det er mulig å få mageinfeksjon (virus eller bakterie) uten å spy eller ha. Magesmerter og oppkast kan starte uten feber.

Hvis barnet også har diare kan det miste så mye væske at det blir dehydrert. Diaré er hyppig, tynn avføring som ofte er ledsaget av oppkast og feber. Diare uten feber kan skyldes forgiftning, allergi eller medisinbruk.


Hvis oppkastet kommer plutselig, nesten uten forvarsel og i en heftig. De syke er mest smittsomme mens de har oppkast og diaré, men de er . Næringsmiddelbåren gastroenteritt; gastroenterittsymptomer uten feber med. Oppkast og diaré (omgangssyke) er vanlig i småbarnsalderen.


Oppkast og diaré hos barn oppstår som regel på grunn av en. Barnet kan bæsje flere ganger om dagen, uten at dette trenger å være unormalt .

Brekninger og oppkast, etter hvert diaré, magesmerter og eventuelt feber. Mange pasienter kaller det diaré når de går ofte på do, selv om de ikke får. Smertestillende medisiner kan kjøpes uten resept, men gjør ofte vondt verre og . Hva kan det være når et barn kaster opp uten at det har diaré? Er ikke bare svulster i magen som gir oppkast. Omgangsyke uten diare og oppkast, går det?


Vonde magesmerter, men ingen diaré eller oppkast. BufretLignendeDet finnes en rekke virus som kan gi diaré og oppkast. Noen virus gir først og fremst kvalme og oppkast, andre gir hovedsakelig diaré - det vanligste er likevel en. NHI er uten ansvar for innholdet på eksterne websteder det er lenket til. Mine to har aldri hatt diaré eller feber ved omgangssyke, så det er slett ikke umulig at.


Gabriel har hatt feber og diare et par dager nå. Men, har noen opplevd å ha omgangssyke noen dager uten å kaste opp? Sanna hadde å omgangsyke i dager med diare, ingen oppkast.


Her kan du se de ulike tegnene på dehydrering, dvs uttørring, hos barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg