torsdag 16. februar 2017

Vitaminer til barn

Bidrar med de fleste vitaminene kroppen trenger, men ingen mineraler. Kan være greie å gi til generelt småspiste barn, eller barn som på . Barn som ikke spiser frukt og grønnsaker kan også trenge ekstra vitaminer og mineraler. Det er greit å gi barn tilskudd av vitaminer og . Kostholdsundersøkelser viser at norske barn generelt ligger godt innenfor anbefalt inntak for de fleste næringsstoffer.


Vitamin D er viktig for å sikre god skjeletthelse. Barn skal vokse mye og for å få en god benbygning bør de absolutt få i seg dette vitaminet.

Fine å bruke for å sikre inntaket av vitamin D (som vi lett får for lite av i norsk kosthold) samt de viktige . Nycoplus Multi Barn er et kosttilskudd med vitaminer og mineraler. Sikrer barns inntak av viktige vitaminer og mineraler. Et sunt og variert kosthold er det aller viktigste utgangspunktet for god helse.


Det gjelder for barn, så vel som for voksne. Men det er ikke alltid like enkelt å passe . Riktig ernæring er viktig for mennesker i alle aldrer, men særlig for barn, som er i vekst og utvikling og derfor har et stort behov for . Det anbefales vitamin D-tilskudd i form av tran. Barn som ikke får tran, bør få vitamin D-dråper.

Tilskudd av vitamin D er spesielt viktig for brysternærte barn som . Vi får ofte høre at det er viktig med et variert og balansert kosthold for både barn og voksne. Her får du tips om hvilke næringsstoffer, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg