torsdag 9. februar 2017

Vond nakke

Nakkesmerter: Derfor får du vondt i nakken. Nakkesmerter - noe som rammer svært mange nordmenn. Trim og aktivitet er det viktigste for å .

De fleste tilfeller av nakkestivheter kan forbedres ved hjelp av enkle øvelser. Vi ser ofte at pasienten er motivert for. Hva kan jeg gjøre selv for å avhjelpe vond eller stiv nakke. I løpet av ett år rapporterer mellom og prosent av Norges befolkning om nakkesmerter og én av .

Nakkesmerter og kink i nakken oppstår gjerne akutt. Hvis nakkesmertene ikke forsvinner eller blir verre, kan det være nødvendig med behandling. I nakken er det mange nervetråder og nakken er derfor lett utsatt for smerter ved skade eller sykdom.


Nakkesmerter kan være akutte eller kroniske. Det å ha vondt i nakken og nærliggende strukturer er relativt vanlig, men det gjør det ikke mindre smertefullt eller plagsomt. Nakkemyalgi er betegnelsen på en tilstand med kroniske smerter i nakken og hvor man ikke finner andre årsaker enn spent og smertefull muskulatur. Mange spenner nakken når de jobber mye foran en pc.


Er du stresset på jobb, kan du i tillegg tygge på deg hodepine. STIV NAKKE: Ta deg et par minutter under treningsøkten din til å tøye og løsne litt på nakken. Tips til gode øvelser får du lenger nede i saken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg