onsdag 22. februar 2017

Fargelinser med styrke

Freshlook Colorblends Gemstone Green Med Styrke . Hazel - Expressions Colors Klikk for større bilde Les mer. Vi har billige fargelinser som Focus Softcolors, FreshLook, Expressions Colors – Forandre eller forsterk din øyenfarge i dag!

Fargede linser er som det ligger i navnet, linser med farge. Fargede linser kan du få som dagslinser og som månedslinser og med forskjellige styrker. Man kan også ha styrker på linsene, men jeg valgte å ha uten.


En pakke varer i en måne og koster 2kr.

Jeg tror jeg skal bestille en gang til, . I de fleste tilfeller angir man styrken i feltet for styrke når man bestiller fargede linser uten styrke på nett. Fargelinser finnes både som månedslinser og . Kjøp fargelinser med eller uten styrke til Norges laveste priser. Stort utvalg av fargelinser som FreshLook, Expressions ADORE. Ikke alle har behov for synskorreksjon med kontaktlinser, men det er som regel ingen hindring for å ta i bruk fargelinser.


Her er resultatene av ditt søk etter Crazy linser med styrke. Sjekk tilgjengelighet og leveringstid på Fargede linser hos de ulike nettbutikkene som selger Crazy .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg