tirsdag 28. februar 2017

Utslett på kroppen

Hei Jeg har fått utslett som startet på venstre side av navelen, det minner veldig om myggstikk. Dag spredde det seg litt oppover mot brystet . De fleste kløende utslett er ufarlige; Mange utslett kan være kløende blant.

En samling med artikler som beskriver kroppens anatomi og organenes funksjoner . Informasjon om tilstander som kan gi kle og utslett i huden. Utslett skyldes at huden reagerer på en påvirkning, enten det skyldes en. Utslett kan også være begrenset til noen områder på kroppen.

ALLERGI: Vanligvis skyldes utslett at en har vært utsatt for et stoff en er. Alle områder av kroppen kan imidlertid rammes, spesielt slimhinner. Utslettet kan enten være begrenset til en del av kroppen, men kan noen ganger finnes over det hele. Som regel går utslettet tilbake av seg selv . Skabb gir kløe fordi kroppen reagerer med en allergisk reaksjon på midden. Det kan imidlertid ta flere uker før kløen oppstår.


Utslett: Prikker over hele eller deler av kroppen. Først er prikkene små og røde, før de hovner litt opp og blir til væskefylte blemmer. Petekkier er små røde utslett som egentlig er millimeterstore, punktformede.

Det er ikke alltid du kjenner symptomene ettersom kroppen kan tilpasse seg . Utslett med feber tyder på en infeksjon i kroppen. De vanligste er de som kommer med virussykdommer, inkludert alle barnesykdommene. Andre hudutslett kan komme av allergi overfor noe man har spist, bruk av.


Elveblest er et rosa eller rødt utslett som ligner på utslettet som oppstår etter. Velkommen til informasjonssenteret for hud og kropp. Voksne får vanligvis tørre og skjellende utslett, som regel i hud som ligger.


Noen ganger skyldes kløe i huden sykdom andre steder i kroppen. Her finner du informasjon om eksem og stressutslett. Med riktig behandling kan du bli kvitt utslett og eksem på kroppen og i ansiktet. Våknet opp i dag med utslett over hele kroppen.


De fleste barn vil få utslett en eller flere ganger. Vannkopper vises som røde flekker i ansiktet og på kroppen. Tidligere trodde man at utslettet kom fordi man var pustet på av alvene. Mange nordmenn plages med kløe i huden, utslett på kroppen og utslett i ansiktet. Hudsykdommer kalles ofte også dermatoser.


Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på kroppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg