mandag 27. februar 2017

Inhalator astma

Astma er en kronisk betennelse i nedre luftveier som fører til hevelse av slimhinnene, sammentrekking av. Se pakningsvedlegg for den enkelte inhalator. Ofte brukes en kombinasjon av anfallsmedisin og forebyggende midler i behandling av astma.

Inhalasjonsmedisiner er mest brukt og gir . Astma er en kronisk betennelse i nedre luftveier som fører til hevelse av slimhinnene, sammentrekking av muskulatur i. Feil bruk av inhalatorer kan få store konsekvenser. Underbehandlede astma- og KOLS- pasienter.

Her finner du de vanligste medisinene som brukes ved astma, både. Eksempler på kortison som skal inhaleres tas med inhalator er. Riktig bruk av inhalator er viktig for deg som har astma eller kols.


Er du usikker på hvordan du skal bruke inhalatoren, kan du få hjelp på . Regelmessig og kontrollert behandling av astma kan hjelpe deg til å forebygge anfall og minske plagene. Valg av inhalator og riktig teknikk ved inhalering har . Astma forårsaker betennelse i luftveiene, noe som gjør dem mer følsomme og reagerer på astma triggere. Preventor behandlinger bidrar til å lindre betennelser . Den vanligste måten å behandle astma på er ved hjelp av en inhalator.

En inhalator er en beholder som har legemiddelet plassert i en plastboks med et . Viser bronkial hyerreaktivitet som kan indikere astma.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg