onsdag 15. februar 2017

Psoriasis smittsomt

Sykdommen opptrer familiært, det vil si at det er større sannsynlighet for å utvikle psoriasis hvis det allerede er noen med psoriasis i . Psoriasis er små eller store flekker eller områder på kroppen som er dekket.

Psoriasis er en kronisk hudsykdom som kan resultere i flere symptomer fra fortykket, sølvfargede plaketter eller små, røde fargede flekker på armer, ben, bryst og .

Det finnes ulike typer psoriasis, men visse typer er vanligere enn andre. Psoriasis er ikke smittsomt, og kan ikke overføres til en annen person gjennom .

Du kan slappe helt av, for psoriasis er ikke smittsomt. Det er derfor ingen grunn til å avstå fra fysisk kontakt med andre mennesker som har psoriasis.

Behandlet psoriasis - behandling av psoriasisformer. Halvparten av alle med psoriasis har noen i familien som også har sykdommen. Psoriasis kan utløses eller forverres av flere faktorer:.


Psoriasis er en kronisk betennelsessykdom som er blitt en av våre store folkesykdommer. Rundt 2– av Norges befolkning lider av en eller . Er psoriasis smittsomt og hvor psoriasis i såfall? Bør man holde seg unna de med det, altså ikke bruke sokker de har på seg hvis de har . For dager siden - Psoriasis er en kronisk hudsykdom som vises som eksem med røde, flassende knuter.


Sykdommen etterlater ikke arr, og er ikke smittsom.

Det kan også være vanskelig å skille psoriasis i hodebunnen fra flass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg