tirsdag 7. februar 2017

Insulinpumpe

Ved hjelp av følgende enkle spørsmål og svar kan du få en forståelse av hva en insulinpumpe er og . Finn ut hvor fleksibelt livet kan være med en insulinpumpe. Grundig opplæring fra en diabetessykepleier er viktig før du tar i bruk insulinpumpe.

Emilie er år gammel og kommer fra Brumunddal. Har levd med diabetes type siden jeg var år gammel. Insulinpumper har eksistert siden 80-tallet og brukes av nesten en fjerdedel av alle diabetespasienter i Sverige.


Med insulinpumpe prøver man å etterligne kroppens normale insulinutskillelse.

Tidligere har jeg fått prøve Medtronic sin insulinpumpe med kontinuerlig glukosemåler. Jeg bruker OmniPod insulinpumpe, og er veldig godt fornøyd med den. OmniPod-insulinpumpesystemet er en ny type insulinpumpe.


Det er et system med bare to komponenter: Pod-en (insulinmagasinet) og . Regelmessig fysisk bevegelse senker blodsukkeret og bedrer på lang sikt insulinfølsomheten, slik at . Insulinpumpe er en liten infusjonspumpe på størrelse med en mobiltelefon, som brukes av diabetikere for å mer nøyaktig kunne styre tilgangen på insulin. BareDia - Morsomme pumpevesker til insulinpumper. Med insulinpumpe prøver man å få til en best mulig etterligning av kroppens normale insulinsekresjon. Insulinpumpe gir kontinuerlig subkutan tilførsel av hurtigvirkende insulin.


Insulinpumpe har lenge blitt sett på som et kostbart alternativ til mange daglige injeksjoner med insulin. Information about how insulin pumps can help control blood glucose levels in people with Type diabetes. Nå når jeg har hatt Freestyle Libre i flere uker, og har hatt muligheten til å følge med på . Ingvild Oftedal San Klinisk ernæringsfysiolog . Insulinpumpen sind kleine Geräte, die Menschen mit Diabetes mit Insulin versorgen.


Ihre Verwendung kann hilfreich sein vor allem bei Patienten mit . Medtronic insulinpumpe: Da vår sønn fikk diabetes type var det første jeg tenkte på en hverdag med sprøyter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg