torsdag 2. februar 2017

Normalt blodtrykk eldre

Grensene for normalt blodtrykk er gjenstand for kontinuerlige diskusjoner. Dermed er det en del eldre som kan få for lavt blodtrykk og føle seg . Høyt blodtrykk finnes i større grad hos eldre enn hos yngre mennesker. Før mente man at behandlingen kunne gjøres ut i fra et fastsatt skjema . Blodtrykket øker med alderen, det ser man i de fleste samfunn.


I gjennomsnitt har derfor eldre kvinner . Normalt blodtrykk for et barn er avhengig av hans eller hennes alder, kjønn og høyde.

Foreldre bør spørre sine barns barnelege for å finne ut hva som er sunt for . Blodtrykk mål og fakta endres etter hvert som vi blir eldre. Hva er sunt for en 20-åring er ikke så sunt for en 80-åring. Administrere blodtrykket i henhold til din . Høyt blodtrykk behandles med blodtrykksmedisiner og livsstilsendring. Dette er en test for kvinner over år og eldre.


Blodtrykket er det trykket som blodet utøver mot veggen i blodkarene. Det vil si at et litt lavt blodtrykk er normalt. Blodtrykket er det trykket som blodet skaper inne i blodkarene når det strømmer gjennom disse.


Hva er normalt blodtrykk og når er det for høyt?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg