onsdag 22. februar 2017

Omgangssyke med feber

Omgangssyke skyldes en virusinfeksjon i tarmen, og er svært smittsomt. Har man hodepine, feber eller muskel- og leddsmerter kan man bruke smertestillende . OMGANGSSYKE: Norovirus og rotavirus slår ut ulikt. Noen kan bare ha litt feber, litt vondt i magen, hodepine og vondt i kroppen, sier Heidi . I tillegg opplever mange influensalignende symptomer som feber, muskel- og leddverk.


Det finnes ingen behandling mot omgangssyke, men man kan lindre . Desember er gjerne høysesong for omgangssyke.

I tillegg opplever mange influensalignende symptomer som feber, muskel- og leddverk og . Omgangssyke smitter fra man blir syk og inntil timer etter at symptomene. Det er vanligere med høy feber og høy grad av sykdomsfølelse. Feber (rundt halvparten av de syke får feber, men sjelden spesielt høy) Hvordan behandles sykdommen? De fleste trenger ingen behandling ved omgangssyke. Viral gastroenteritt er den medisinske betegnelsen på virusinfeksjon i tarmen eller omgangssyke.


Dette er en vanlig årsak til diaré og oppkast. Begynte på onsdag med diare, og det ble feber i på torsdag. Har nettopp hatt en runde med omgangssyke. Har du noen gang hatt omgangssyke glemmer du ikke hvordan det er. Halvparten av pasientene utvikler feber, men ikke farlig høy feber.


Diaré er hyppig, tynn avføring som ofte er ledsaget av oppkast og feber. Det kan være en mage- eller tarminfeksjon, f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg