onsdag 15. februar 2017

Frikort lege 2014

Frikort for helsetjenester får du når et visst beløp i egenandeler er betalt. Frikort egenandelstak Frikort egenandelstak 2. Bestill frikort, se hvor mye du har betalt i egenandeler og hvor mye du må betale for ulike helsetjenester, som lege eller fysioterapeut, her. Hensikten med frikortordningen er å sette et tak for hvor mye hver enkelt skal betale i. Frikort for egenandelstak automatiseres fra 1. Fra denne datoen slipper pasientene å søke om frikort.


Det kommer automatisk i posten innen tre . Her inngår godkjente egenandeler ved behandling hos lege, psykolog, i poliklinikk, røntgeninstitutt, pasientreiser og medisiner og utstyr på blå . Går du ofte til legen i 201 er det første egenandelstaket for frikort 2. Fra og med 20bestemte Stortinget at du ikke skal få tilbake beløp . Her inngår godkjente egenandeler ved behandling hos lege, psykolog, i poliklinikk,. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Hos lege og andre behandlere med driftsavtale må du betale en egenandel. I frikort egenandelstak inngår godkjente egenandeler ved behandling hos lege,. Kan jeg da bruke hans frikort når jeg skal til legen?


Når du har betalt egenandeler opp til et visst beløp, kan du få frikort.

Forslag til endringer forskrift om utlevering av frikort og refusjon av. Ordningen omfatter egenandeler betalt for legehjelp, psykologhjelp, legemidler og. Beløpene som gir deg rett til frikort for helsetjenester økte med kroner fra 1. I egenandelstak inngår godkjente egenandeler ved behandling hos lege, . For inntektsårene 201 20og 20skal særfradrag for store.


Innledning Dommen gir viktige avklaringer ved overdragelse av legepraksiser, både ved overdragelser til ny lege og ved omdannelser fra . Dagen før jeg fikk innvilget frikortet, var jeg hos legen og betalte ca 1kr. Det er myndighetene, og ikke legen, som bestemmer hvilke legemidler som kan skrives på blå resept. Satser for egenandeler og frikortgrense fastsettes også av . Frist for å få refundert legeutgifter for 20er 31. SiB dekker egenandeler til lege som overstiger 3kr og opp til egenandelstaket for frikort. Lawrence Rajakumar er kommunelege i Træna kommune.


Beløpene som gir deg rett til frikort for helsetjenester økes fra 1. Fra 20slipper du å søke om frikort for helsetjenester. Frikort for egenandelstak er automatisert fra 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg