fredag 24. februar 2017

Vaksiner reise

Alder og reisemål har betydning for hvilke vaksiner som anbefales. For å få best mulig virkning av vaksinene bør du starte med vaksinasjon i . Vaksineanbefalinger fra Folkehelseinstituttet (FHI) og Verdens helseorganisasjon (WHO) ved reise til Bali (Indonesia).

Vi reiser mer og mer på ferie og i jobbsammenheng til utlandet. Jo tidligere man er ute med reiseforberedelser, jo bedre. Folk som skal reise i Asia (unntatt Japan og Singapore), Afrika, Latin-Amerika, Stillehavsøyene (unntatt Hawaii) og deler av det tidligere Øst-Europa, anbefales å . Det er lurt å sjekke om det er nødvendig å ta eller friske opp vaksiner før en reise.


På siden Mine vaksiner finner du en oversikt over dine vaksiner. Om det gjøres på Reiseklinikken er vaksinering nesten smertefritt, vi har. Detaljert oversikt over vaksiner og malariamedisin, land for land.


Alle som skal reise i Asia, Afrika, Latin-Amerika, Øst-Europa og Stillehavsøyene anbefales å ta vaksiner. Ved reiser utenlands til steder hvor du bør vaksinere deg er det viktig at du tar kontakt med legen din eller en reiseklinikk senest måned før avreise. Altfor mange er for trege med å skaffe seg vaksiner før de skal på reise.


I tillegg er det et stort antall som dropper helt å vaksinere seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg