tirsdag 28. februar 2017

Kløende prikker på kroppen

Kløende nupper på hele kroppen kan ha flere årsaker. Skabb er absolutt en mulighet hvis du ikke har hatt noen hudlidelser tidligere. De fleste utvikler kløende, røde prikker, av og til små blemmer, og etter hvert skorper.

En samling med artikler som beskriver kroppens anatomi og organenes . Tørr hud er i seg selv en hyppig årsak til kløe; Når du klør deg, vil huden bli ytterligere. Jeg er plaget med røde prikker på kroppen som klør. En intens kløe på legger, rygg, mage, armer, hender, ansikt.


Sa det til legen og han sa det va rhuden . Skabb gir kløe fordi kroppen reagerer med en allergisk reaksjon på midden. Det kan imidlertid ta flere uker før kløen oppstår. Lichen planus: Kløende hudlidelse der man får kløende røde og lilla prikker i huden. Rammer ofte håndleddene, men kan også ramme slimhinnene og neglene. FUKTIGHETSKREM MOT KLØE: Det hjelper mot det meste, men ikke all kløe blir.


RØDE FØFLEKK LIGNENDE PRIKKER: De røde prikkene som oppstår . Alle områder av kroppen kan imidlertid rammes, spesielt slimhinner. Elveblest: Røde, kløende vabler som skyldes en allergisk reaksjon.

Jeg har fått oransje prikker på huden min, det er i ansiktet ved haken og ut til bak .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg