onsdag 1. februar 2017

Hodepine

Ca angir å ha hodepine en eller flere ganger i uken; Blant barn har hatt hodepine innen . Svært mange opplever å ha vondt i hodet og øvre del av nakken i løpet av livet. Listen over hva hodepine kan skyldes er lang og noen engster .

VANLIG PLAGE: Med mer enn 2ulike hodepinediagnoser, skader det ikke å vite litt grunnleggende om hodepine. Ensidig hodepine, som regel mest uttalt i bakhodet. Utstråling mot øye eller tinning, eventuelt også mot skulder og overekstremitet på . Hodepine er et svært vanlig symptom, og listen over differensialdiagnoser er lang.

Som oftest er hodepinen ufarlig, og det påvises ingen . Hovedsakelig skiller man mellom to grupper av hodepine, primær hodepine som betyr at hodepinen er en sykdom i seg selv og sekundær . De fleste av oss har prøvd å ha hodepine. Men hva skjer egentlig i hodet når det dunker der inne, spør en leser. Hodepine Hodepine er en av våre vanligste plager og har mange og sammensatte årsaker.


Mange pasienter oppsøker kiropraktoren for å finne årsaken til. Hodepine, en av de vanligste medisinske tilstandene. Undersøkelser har vist at av personer har hatt hodepine i løpet av siste år, og at av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg