fredag 24. februar 2017

Blodpropp i lungene

Er hver for seg eller i kombinasjon de vanligste årsakene til forstoppelse. Barn og gamle er spesielt avhengige av faste rutiner omkring avføringsvanene. Forstoppelse innebærer at en person har treg mage, noe som igjen fører til hard avføring. Forstoppelse hos barn innebærer generelt at barnet bæsjer mindre . Barn som ikke får løst sitt avføringsproblem, fortsetter ofte å ha alvorlige problemer med forstoppelse, og kan få betydelig redusert livskvalitet . Er barnet opprørt, urolig og har problemer med å bæsje?


Min to-åring har vært innlagt på sykehus hvor de konstaterte forstoppelse.

Har fått beskjed om å bruke Duphalac i like mange mnd som gutten . Hva gjør du når små barn (0-år) har hard mage? IKKE GREIT: Svært mange barn sliter med treg mage og forstoppelse. Hva har dere brukt når barnet deres har hatt hard mage? Forstoppelse kan oppstå i fortsettelsen av en magetarm infeksjon med løs mage, . Forstoppelse og barn er en utrolig kjedelig kombinasjon som mange foreldre må gjennom en eller flere ganger i livet. Forstoppelse hos barn er vanskelig for både barnet og foreldre.


Her får du naturlige løsninger på problemet. Forstoppelse er et vanlig problem hos barn.

Har smertefull eller sjelden avføring kan være forårsaket av en rekke faktorer, bl. Den siste illustrasjonen viser at en del av blodproppen løsner, en emboli som kan ende opp å tette en blodåre i lungene. Det legene først trodde var astma viste seg å være blodpropp i lungene som følge av p-pillebruk. TROMSØ (VG) Hjerteflimmer, som rammer over 100.


Ifølge Norsk helseinformatikk kan symptomene på blodpropp i lungene variere avhengig av plasseringen og størrelsen på proppen. Helt annerledes er det med en blodpropp som oppstår i venene - blodårene som fører. Blodpropp i en lunge - lungembolisme - er en svært alvorlig tilstand. Blodpropp i lungene kan forårsake en rekke symptomer som kan vises på pasienter plutselig eller utvikle seg langsomt over tid.


I dag har jeg kjent litt smerter der jeg hadde sinnsyke smerter da jeg var innlagt for blodpropp i lungene. Den medisinske termen for blodpropp i lungene er lungeemboli. Dette er en tilstand som blokkerer en arterie i lungene av en blodpropp. Blodpropp i lungene, lungeemboli, oppstår vanligvis etter at det har dannet seg.


Blodårene fra hjerter til lungene blir trangere og trangere og før eller siden vil . INR-en min er lavere enn den skal være, og fastlegen er på ferie og fikk ikke møte vikarlegen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg