mandag 13. februar 2017

Klamydia antibiotika

Klamydia behandles vanligvis med doksycyklin (antibiotika), men dette skal ikke brukes av gravide. Dagens anbefaling for behandling av klamydia er en syvdagers antibiotikakur med Doksycyklin. Klamydia er den hyppigste seksuelt overførbare sykdommen i Norge.

Klamydia forebygges med bruk av kondom og behandles med antibiotika. Førstevalget er doksycyclin, som skal tas enten morgen og kvel eller en gang om dagen, i dager. Det har i media i det siste blitt skapt et inntrykk av at det nå har blitt vanskelig å behandle klamydia med antibiotika fordi medisinene ikke lenger . Klamydia kan behandles med ulike typer antibiotika. Hvis infeksjonen bare sitter i urinrøret (menn) eller livmorhalsen (kvinner), brukes enten . Hei, Har teste meg for klamydia, men ikke fått svar enda. Har nylig også fått påvist bihulebetennelse, og har fått Ery-Max for å behandle dette.


Hvert år får rundt 0personer den klamydia-liknende kjønnssykdommen Mycoplasma genitalia. Han anbefaler at leger skriver ut en sjudagersdose med en annen type antibiotika mot klamydiainfeksjon. Det er viktig å ta hele antibiotikakuren selv om du blir symptomfri før kuren er avsluttet. Antibiotikabehandling kurerer klamydia, og jeg regner med det er en type antibiotika behandling du har fått hos legen din.


Klamydia kan føre til varig sterilitet og bør derfor behandles raskt med antibiotika. Hos 121doc kan du bestille din behandling og få den levert på døren.

Hvorfor uttale seg om ting man ikke har noen kunnskaper om, mange flere typer antibiotika virker mot klamydia. Så mye som av de som har klamydia, opplever få eller ingen symptomer symptomer. Tok nylig antibiotika pillenen mot klamydia, men ble utrolig kvalm og spøy etter en halvtimes tid.


Mistet jeg da virkningen av tablettete så jeg må ta nye? Klamydia kan enkelt behandles med en kortvarig antibiotikakur. Du blir ikke immun mot infeksjonen, så selv om du har hatt klamydia før, . Når du har fått påvist en Klamydia infeksjon skal det behandles med tabletter antibiotika. Smertene du kjenner bør gå bort i løpet av den første uken etter at . Klamydia anses som en allmennfarlig sykdom, og skal alltid behandles med antibiotika.


Der vanlig å gi behandling Doxycyklin i dager. Klamydia er en seksuelt overførbar infeksjon som kan smitte til skjede, penis. Behandlingen er antibiotika, og vanligvis tar man tabletter en gang daglig i syv . Om både du og din mann har tatt en klamydia antibiotika samtidig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg