onsdag 22. februar 2017

Lindre sår hals

Vondt i halsen kan oppleves som svært ubehagelig, men det er som oftest helt ufarlig og symptomene kan lett lindres ved hjelp av noen gode . Hoste i forbindelse med sår og vondt i halsen kan tyde på forstadiet til en begynnende. Drikk noe kaldt med isbiter, eller spis iskrem for å lindre en vond hals.

Fra chili til iskaldt bad: Det er mye som kan forebygge og lindre sår hals. Kanskje noen av disse tipsene kan hjelpe deg? Kaldt omslag mot hevelse ved halsbetennelse: Knus isbiter, pakk dem inn i et . Sår og vond hals er smertefullt og er ofte et av de første tegnene på forkjølelse eller influensa.

Stakkars deg, det er så vondt med skikkelig sår hals. Min erfaring er at også melk kan lindre litt, det blir liksom et lite slimlag som lindrer. Vond hals er som oftest helt ufarlig og går som regel over av seg selv, men kan være ubehagelig.


Vi har samlet våre beste råd for lindring av vond hals. Ta en teskje honning og smelt den i munnen. Du kan drikke litt varmt vann hvis du synes det blir for søtt.


Her er fire tips for å lindre eller bli kvitt vondt i halsen. Her har han så vondt stakkars, og jeg ser jo betennelsen selv når jeg kikker i halsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg