mandag 7. mai 2018

Arkaden oslo

Arkaden Shopping ligger i Karl Johans gate i hjerte av Oslo. I tillegg til kjente kjedebutikker har vi merkevarer . Kjøpesenteret Arkaden ligger i Karl Johans gate i Oslo sentrum.

Arkaden har nesten flotte butikker og servicetilbud med tilbud for enhver smak. Arkaden er et kjøpesenter som ligger midt i Oslo Sentrum. Liste over butikker i Arkaden: Adam og Eva; Art On The Menue . Man-Fre10:- 19:00Lør10:- 18:00SønStengt .

Arkaden Shopping ligger i Karl Johans gate og er Oslos eneste.

Elkjøp Phonehouse ArkadenKarl Johansgate 5-701Oslo. Arkaden Shopping Arkaden er et kjøpesenter myntet på ungdommen. Så vondt det enn gjør, jeg har derfor begynt å innse at jeg ikke lenger . Kontaktinformasjon for Flying Tiger Arkaden Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Arkaden er et kjøpesenter med adresse Karl Johans gate og Skippergata i Oslo sentrum. Det går diagonalt gjennom dette kvartalet, som i . Aktuelle tilbu åpningstider og telefonnummer for Elkjøp butikken i Karl Johansgate 5-og andre butikker i ditt område. Beskrivelse Ledige kontorer ved Europarådets plass – midt i sentrum med shopping, kultur og sosiale møteplasser.


Adkomst minutters gange til Oslo S og . Shoppingsenter med fokus på unge mennesker og inngang rett fra Karl Johans gate, ett minutt fra Jernbanetorget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg